ONICO S.A. wystawcą na jubileuszowych XXV Międzynarodowych Targach Stacja Paliw 2018

Z przyjemnością informujemy, że Grupa ONICO została wystawcą na jubileuszowej XXV edycji Międzynarodowych Targów Stacja Paliw 2018, które odbędą się w dniach 9-11 maja 2018 w hali EXPO XXI przy ulicy Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.

Międzynarodowe Targi STACJA PALIW - organizowane przez Polską Izbę Paliw Płynnych to wydarzenie które wpisało się już na stałe w kalendarz najważniejszych imprez branżowych w Europie. Targi STACJA PALIW są platformą do wymiany informacji, nawiązywania kontaktów biznesowych i prezentacji najnowszych rozwiązań dla sektorów: paliwowego, petrochemicznego i energetycznego, stacji paliw, myjni samochodowych, warsztatów, transportu, wyposażenia sklepów i barów.

Największe branżowe wydarzenie w kraju świętuje w tym roku dwudziestopięciolecie. Przez wszystkie te lata na targach swoje produkty zaprezentowało kilka tysięcy firm a odwiedziło kilkadziesiąt tysięcy gości, w większości przedstawicieli firm związanych z branżą paliwową.

9-11.05.2018
EXPO XXI przy ulicy Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie