Wspomóż 7-letniego Szymona z Fundacją ONICO!

Fundacja ONICO została powołana w 2016 roku po to aby nieść pomoc potrzebującym dzieciom. Mamy za sobą już wiele akcji, w które olbrzymi wkład mieli ludzie równie wielkiego serca.

Tym razem również potrzebujemy Waszej pomocy! Już 16-17 marca podczas targów Fit Living EXPO oraz 18 marca w trakcie ONICO Gdynia Półmaratonu Fundacja ONICO przeprowadzi zbiórkę na sprzęt rehabilitacyjny dla dzieci i młodzieży z Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Bacikach Średnich. W pierwszej kolejności chcielibyśmy zakupić łóżko pielęgnacyjne dla 7-letniego Szymona, które zapewni mu wygodę i bezpieczeństwo. Koszt takiego łóżka to ok. 12 tysięcy złotych. Dla Zakładu jest to ogromna suma ale my wierzymy, że razem możemy wszystko.

Nasi wolontariusze z oznakowanymi puszkami i charakterystycznymi balonikami będą czekać na Was podczas targów Fit Living EXPO w hali Gdynia Arena oraz na starcie i mecie półmaratonu. Przez cały czas trwania imprezy dla darczyńców dostępna będzie także puszka na naszym stoisku. Do zobaczenia w Gdyni!

Jesteś dziennikarzem?

Otrzymuj powiadomienia o najnowszych informacjach dla Mediów

Subskrybuj kanał RSS

subskrybuj informacje dla mediów