ONICO Aspen na Targach GARDENIA 2018

ONICO jako wyłączny polski dystrybutor marki ASPEN uczestniczył w XII edycji Międzynarodowych Targów GARDENIA odbywających się od 22 do 24 lutego w Poznaniu. To najważniejsze wydarzenie branży ogrodnictwa w Polsce co roku przyciąga do hali Międzynarodowych Targów Poznańskich ponad 28 tysięcy odwiedzających oraz blisko 600 wystawców z Polski i Europy. Wśród wielu maszyn i akcesoriów ogrodniczych w Poznaniu znalazła się także nasza oferta paliw do silników dwu i czterosuwowych – ASPEN 2 oraz ASPEN 4 - stworzonych z myślą o najwyższej jakości pracy maszyn z ich minimalną ingerencją w środowisko. Uznana w Europie marka cieszyła się dużym zainteresowaniem wśród odwiedzających targi klientów hurtowych jak i detalicznych. Co ciekawe, wiele osób wspominało o naszych produktach zarazem potwierdzając wysoką jakość i efektywność ASPEN zarówno w większych maszynach takich jak kosiarki i mniejszych pilarkach i piłach spalinowych.

Więcej informacji o marce ASPEN na stronie internetowej: http://www.onico-aspen.pl/

Aspen 2 i Aspen 4 to wydajne paliwo do różnych rodzajów silników dwusuwowych i czterosuwowych. Dzięki ścisłej współpracy z profesjonalistami opracowana została benzyna alkilowana, która minimalizuje wpływ na środowisko i znacznie poprawia warunki pracy.

Benzyny Aspen zasadniczo nie zawierają szkodliwych składników takich jak benzen i inne węglowodory aromatyczne. Zmniejszona szkodliwość spalin przyczynia się do poprawy powietrza i minimalizuje zagrożenie dla zdrowia. Ponadto czystszy silnik zapewnia płynniejszy przebieg i większą wydajność pracy. Benzyna alkilowana Aspen nadaje się także do długotrwałego składowania.